UN NOU PAS DE LA NOSTRA ESCOLA!!

7 de novembre de 2021

 

Hola a totes i a tots, a alumnes i exalumnes, amigues i amics!.

 

Us volem explicar que hem decidit fer un gran pas que ha sigut molt costós però molt meditat, fa temps que ja hem anat minvant el ritme del transcurs del nostre ball, malgrat molts ens diuen que perquè?, ja que físicament podem continuar portant aquest ritme, però creiem que és millor ara que encara estem bé físicament, malgrat tot, nosaltres continuem reciclant-nos i ballant, vam començar parant de fer competicions, després de fer exhibicions i ara hem decidit també baixar el ritme de donar classes i com?, doncs properament tancant les portes de la nostre escola, ens està costant molt a tots dos fer aquest gran pas.

 

Ens hagués agradat dir-ho a tots personalment abans de fer aquest escrit, però no ha estat possible per motius molt diversos.

 

Bé per altra banda, també us volem informar que qui vulgui continuar aprenent a ballar amb nosaltres NO US DEIXAREM, estem movent fils per poder donar algunes classes per als que estigueu interessades i interessats a continuar ballant.
De moment CONTINUAREM fent classes per a qui ho desitgi (ja confirmarem el lloc), sortides i esdeveniments, no us preocupeu ja us anirem informant de tot plegat

 

Us estimem molt a totes i a tots! ✨

 

També us volem dir que ELS QUE VOLEU ACOMIADAR-SE DE L’ESCOLA, podeu venir i al mateix temps fer una copeta de cava i una foto el dissabte dia 27 de 21 h. a 22 h.

 

MOLTES GRÀCIES PER TOTS AQUESTS ANYS A LA NOSTRA ESCOLA i desitgem que ens continuem veient, gràcies també per al vostre escalf i recolzament ☺️‍♂️‍♀️

 

Josep i Rosa Maria
“Escola de Ball de Saló”

Deixi un comentari