OBERTURA DELS CURSOS DEL 2n. TRIMESTRE 2015/2016 (gener, febrer i març)

25 de desembre de 2015

Inici dels cursos – 7 de Gener de 2016

Ara tens l’oportunitat de fer un curs de ball
Animat, fes exercici i diverteix-te tot ballant

Cal apuntar-se abans del 17 de desembre.

Nivells: Primer, segon, tercer i quart
Nivell avançat: Bronze, plata, plata plus i or
Pràctica i tècnica de ball
Swing (lindy hop)
Tango argentí
Balls tropicals
Ball variat
Infantil
Classes per a nuvis
Grup d’exhibició
Classes particulars
Ball de competició
Tallers de Ball
Ball country

4 comentaris

 1. |

  Hola, voldria saber si encara em puc apuntar amb la meva parella a classes de swing, al primer nivell i quins serien els horaris i les tarifes.
  Gràcies!

  • |

   Hola!, bona nit Marta.

   Es podeu apuntar al curs de lindy hop (swing). L’horari és el divendres de 19:45h a 21:15h o el dissabte de 17:30 a 19h. Els cursos son trimestrals, amb classes de una hora i mitja un dia la setmana amb un total de deu sessions, al finalitzar aquestes es recuperen les festes que hi han hagut, l’oferta que estem fen és que si el curs que t’apuntes està actiu dos dies, l’escola et dona l’opció que vinguis l’altra dia gratuïtament, la matrícula també és gratuïta, a partir dels 19 anys el preu és de 111€ el trimestre. També es pot fer per provar un sol mes. A la nostra pàgina web també trobaràs tots els horaris.

   Fins aviat i Molt Bones Festes,

   Josep i Rosa Maria

 2. |

  Hola!!!
  M agradaria informacio per fer classes,de swing , si feu classes,el dissabte a la tarde i si es pot anar sense parella.
  Es pot provar un mes??? Qui preu seria?
  Gracies

  • |

   Hola!, bona nit Encarni.

   Els cursos de lindy hop (swing) són el divendres de 19:45h a 21:15h o el dissabte de 17:30 a 19h. Els cursos són trimestrals, amb classes de una hora i mitja un dia la setmana amb un total de deu sessions, al finalitzar aquestes es recuperen les festes que hi han hagut, l’oferta que estem fent és que si el curs que t’apuntes està actiu dos dies, l’escola et dóna l’opció que vinguis l’altra dia gratuïtament, o sigui tens l’opció de poder doblar el nombre de classes en el curs, la matrícula també és gratuïta, a partir dels 19 anys el preu és de 111€ el trimestre. També es pot fer per provar un sol mes. Aquí a la nostra pàgina web també trobaràs tots els horaris i explicació dels cursos. El curs de Lindy Hop és amb parella, també tenim un apartat de.., busques parella de ball? o també pots venir sola.

   Salutacions i fins aviat,

   Josep i Rosa Maria

Deixi un comentari